Balrog Botkyrka IK förlorade mot Hammarby IF IBF
Montage
Matchrapport

Hammarby avgjorde i förlängningen mot Balrog Botky

ANNONS

Matchen mellan hemmalaget Balrog Botky och gästande Hammarby i division 1 östra Svealand herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 7-6.

– Vi i Balrog Botkyrka tycker att matchen svänger fram och tillbaka. I första perioden tycker vi att vi är bättre, men Bajen straffar oss. Vi äger hela andra perioden och är bättre än Bajen och vinner den också med 2-0. I tredje gör vi tyvärr inte 7-4 och blir straffade av Bajen när vi blir stressade och sedan förlorar vi i sudden. Vi får nu slicka såren och träna över jul och äta mammas köttbullar. God jul önska Balrog till alla innebandy vänner, tyckte Balrog Botkys ledare Johan Hermansson, efter matchen.

Hammarbys tränare Dan Berg tyckte så här om matchen:

– Vi gör en bra första period och en kanontredje som gör att vi kan äta upp ett tvåmålsunderläge. Sedan stänger vi mahchen med att slå in bollen i tomt mål.

Balrog Botky har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Hammarby har två vinster och tre förluster. Det här var Balrog Botkys tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hammarbys andra uddamålsseger.

Balrog Botky stannar därmed på tolfte och sista plats, och Hammarby på elfte plats, i tabellen.

Lördag 7 januari spelar Balrog Botky borta mot Hässelby 15.00 och Hammarby mot Tyresö Trollbäcken hemma 14.00 i Sjöstadshallen.

Matchrapporter: Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål Täby FC utklassade Balrog Botky på hemmaplan Tyresö Trollbäcken säkrade seriesegern efter 10-3 mot Balrog Botky Starka Hässelby fortsätter vinna Björklinge slog Balrog Botky i målmässigt jämn match

Den här artikeln handlar om: