Hammarby IF IBF förlorade mot Uppsala Teknologer

Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål

Det blev Uppsala Teknologer som gick segrande ur mötet med Hammarby i division 1 östra Svealand herr på bortaplan, med 6-3 (2-1, 2-1, 2-1).

Segern var Uppsala Teknologers fjärde på de senaste fem matcherna.

Uppsala Teknologer startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Gabriel Oredsson och Martin Hallén Almroth innan Hammarby svarade och gjorde 2-1 genom Filip Hagman.

Efter 6.02 i andra perioden nätade Nicklas Dalbjer, framspelad av Marcus Holst och kvitterade för Hammarby.

Uppsala Teknologers Sebastian Mattsson gjorde 2-3 efter 6.13 på pass av Jesper Karevaara.

Niklas Wik gjorde dessutom 2-4 efter 15.56 framspelad av Eric Kjellerstedt.

2.59 in i tredje perioden nätade Hammarbys Marcus Hellström Giörtz på pass av Lukas Örtengren och reducerade. Fler mål än så blev det inte för Hammarby.

12.20 in i perioden slog Markus Nordlindh till framspelad av Sebastian Mattsson och ökade ledningen.

Efter 13.39 slog Markus Nordlindh till återigen på pass av Martin Hallén Almroth och ökade ledningen för Uppsala Teknologer. 3-6-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Uppsala Teknologers Sebastian Mattsson stod för ett mål och två assist och Markus Nordlindh gjorde två mål och ett assist.

Serien är nu färdigspelad. Hammarby slutar på elfte plats, och Uppsala Teknologer på sjunde plats.

Matchrapporter: IBF Borlänge segrare borta mot Uppsala Teknologer Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål Starka Hässelby fortsätter vinna Storseger för RA19 hemma mot Uppsala Teknologer Täby FC utklassade Hammarby på bortaplan