Gamla Stan vann mot Håsta IBK

Håsta får fortsätta jaga seger efter förlust mot Gamla Stan

Håsta är forfarande utan seger i år. Matchen i Balderhallen blev den åttonde i rad utan seger för Håsta när laget mötte Gamla Stan i division 1 Norra herr. Slutresultatet blev 7-4 (2-1, 2-1, 3-2).

– Vi missade för mycket chanser, då är det svårt att vinna! Vår målvakt Ville Landelius gör en bra match, kommenterade Håstas huvudtränare Tomas Eriksson.

Gamla Stan tog ledningen efter två minuters spel, genom Philip Hörlin på pass av Magnus Ström.

Laget ökade ledningen till 2-0 snabbt. Efter 4.55 gjorde Ville Mikkonen mål framspelad av Robin Andersson.

Efter 11.19 i första perioden nätade Jonathan Sondell, på pass av Arvid Berlin och reducerade åt Håsta. Efter 9.47 i andra perioden nätade Philip Ohlin, framspelad av Magnus Ström och gjorde 3-1.

Håstas Jonathan Sondell gjorde 3-2 efter 13.04 framspelad av Arvid Berlin.

Gamla Stans Magnus Ström gjorde 4-2 efter 17.56 på pass av Tim Bergström. 3.32 in i tredje perioden nätade Håstas Philip Mc Dade framspelad av William Spångberg och reducerade.

7.39 in i perioden slog William Löf till på pass av Ville Mikkonen och ökade ledningen.

Efter 16.06 nätade Ville Mikkonen åter igen framspelad av Oliver Degerfält och ökade ledningen för Gamla Stan.

Efter 16.39 slog Mathias Svärd till på pass av William Edlund och reducerade åt Håsta. Fler mål än så blev det inte för Håsta.

Gamla Stan punkterade matchen med ett 7-4-mål med 19 sekunder kvar att spela genom Max Granlund. Det fastställde slutresultatet till 7-4.

Gamla Stan har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Håsta har en oavgjord och fyra förluster.

Gamla Stans nya tabellposition är sjunde plats, medan Håsta är på elfte och sista plats.

Söndag 27 november spelar Gamla Stan hemma mot Bollnäs 12.00 och Håsta mot Skellefteå Utv borta 15.00 i Eddahallen.

Matchrapporter: IBF Dalen klart för kval efter seger mot Håsta Gamla Stan besegrade Öjebyn på hemmaplan Bollnäs åker ur serien – det står klart efter söndagens match Målfest när Skellefteå Utv krossade Håsta i OilQuick Arena Storseger för Gamla Stan borta mot Håsta