Pixbo Wallenstam vann mot Mullsjö

Pixbo Wallenstam gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Mullsjö

Bortalaget Mullsjö var fortfarande med i matchen mot Pixbo Wallenstam inför tredje perioden. Men där fick Pixbo Wallenstam rejäl utdelning. Till slut blev det hela 8-3 (2-1, 3-2, 3-0) i matchen i Superligan SSL herr.

Pixbo Wallenstam startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Martin Östholm och William Lindh innan Mullsjö svarade och gjorde 2-1 genom Pelle Tarenius. Pixbo Wallenstam var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-3. Målen i sista perioden gjordes av Martin Östholm, Felix Lanver och Felix Lanver.

Pixbo Wallenstams Martin Östholm stod för fyra mål och två assists och Felix Lanver gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

För Pixbo Wallenstam gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Mullsjö är på tionde plats.

Söndag 2 oktober 16.00 spelar Pixbo Wallenstam borta mot Jönköping. Mullsjö möter Linköping hemma i Nyhemshallen onsdag 28 september 19.00.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun