Pixbo Wallenstam vann mot Dalen

Målfest när Pixbo Wallenstam krossade Dalen i Wallenstam Arena

Pixbo Wallenstam hade inga problem med Dalen i Superligan SSL herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 11-1 (4-0, 3-0, 4-1).

– Vi har gnuggat avslut sedan förlusten senast då vi kände att det var där vi förlorade matchen och det gav resultat med mersmak idag. Men det är innebandy och Jon i målet var helt ruggigt bra och helt ärligt kunde det stått typ 5-5 efter två perioder, så jämnt var spelet på plan. Men vi ska såklart inte be om ursäkt när vi vinner så stort. Riktigt skönt, kommenterade Pixbo Wallenstams tränare Thomas Hammar Andersson efter matchen.

Det var första segern för Pixbo Wallenstam, efter 2-8 mot Storvreta i premiären.

Pixbo Wallenstam spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Linus Nestorsson, ett mål av Martin Östholm och ett mål av Jakob Heins. Och det var bara början. Även i andra perioden var det Pixbo Wallenstam som var starkast. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 7-0.

Pixbo Wallenstam hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 9-0 innan Dalen reducerade.

Därefter handlade dock allt om Pixbo Wallenstam och matchen slutade hela 11-1.

Pixbo Wallenstams Martin Östholm stod för tre mål och tre assists, Linus Nestorsson gjorde två mål och totalt tre poäng, Felix Lanver gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Daniel Kalentun gjorde ett mål och totalt tre poäng.

I nästa omgång har Pixbo Wallenstam Mullsjö hemma i Wallenstam Arena, söndag 25 september 17.00. Dalen spelar borta mot Hagunda lördag 24 september 18.00.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun