Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan norra

Hudik/Björkbergs tunga besked: Kaptenen Olof Pettersson lämnar

ANNONS

Gör som lagkamraten - flyttar till Norge: ”Behöver en ny utmaning i livet”

Sedan tidigare är det officiellt att centern Jesper Wiklund lämnar Hudik/Björkberg för spel i norska Greåker. Nu går även Olof Pettersson till grannlandet, närmare bestämt Trondheim och Sjetne. Pettersson bar kaptensbindeln i Hudik förra säsongen och har varit tryggheten själv i lagets försvar i Allsvenskan, en spelare som alltid går i bräschen med hårt arbete.

– Jag har bott i Hudiksvall hela mitt liv och behöver en ny utmaning i livet. Jag har gjort allt för klubben och jag vill testa något nytt så jag inte ångrar mig när jag lägger klubban på hyllan, säger Pettersson till klubbens hemsida.

– Vi önskar Olle ett stort lycka till med utflykten och tackar för allt du gjort för klubben och allt du givit oss under alla dessa år, skriver klubben.

Hudik/Björkbergs #ibsilly

Klara in

Henric Pettersson, back (Håsta)

Victor Jonsson, målvakt (KAIS Mora)

Victor Belvén Frejd, målvakt (Gävle)

Klara ut

Jesper Wiklund, center (Greåker, Norge)

Olof Pettersson, back (Sjetne, Norge)


TV: Ny arena lyfter SSL-nykomlingen Åkersberga - "Gjorde resan i rätt tid"

Sportchefen Andreas Berglind om Åkersbergas nya arena: "Otroligt bra för oss"

Matchrapporter: Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Äntligen seger för Falun Utv mot Hudik/Björkberg Hudik/Björkberg vann med 6-5 hemma mot Älvsjö Sakarias Ulriksson åttamålskytt i RIG Umeås seger mot Hudik/Björkberg

Den här artikeln handlar om: