Halmstad vann mot Landskrona

Halmstad ryckte i sista perioden och vann mot Landskrona

Halmstad vann hemma mot Landskrona i division 1 södra Götaland herr med 6-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Halmstad avgjorde i sista perioden.

– En krampaktig tillställning i de två första perioderna tills vi gick ner på folk. Därefter körde vi över Landskrona. Jag själv avslutade i och med denna matchen minuter 31 år långa A-lagskarriär varav 26 säsonger i Halmstads tröja, så för minuter del var detta ett fint avslut, tyckte Halmstads assisterande tränare Jonas Tarstad, efter matchen.

Första perioden blev mållös. Halmstad gjorde 1-0 genom Otto Carlsson efter 2.17 i andra perioden.

Landskrona kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Oskar Jönsson med 03.12 kvar att spela. Halmstad spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 6-1 genom två mål av Otto Carlsson, ett mål av Håkan Petersson, ett mål av Jakob Josefsson och ett mål av William Wetterud och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 02.56 kvar att spela.

Halmstads Otto Carlsson gjorde tre mål.

Det här betyder att Halmstad ligger på åttonde plats i tabellen, och Landskrona är på tionde och sista plats.

Matchrapporter: Munka-Ljungby vann – efter Tim Klintviks målkalas Målfest för Olofström hemma mot Halmstad Halmstads seger spiken i kistan för Vinberg – som åker ur serien Halmstad klart för nedflyttning – efter förlust mot Eslöv Åstorp/Kvidinge ryckte i sista perioden och vann mot Halmstad