Sätra förlorade mot Bele Barkarby

Formstarka Bele Barkarby tog ännu en seger

Bele Barkarby är nu inne i en stark period i Allsvenskan norra herr. När laget mötte Sätra borta i Gavlehov Arena på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 7-5 (2-2, 2-0, 3-3), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Bele Barkarby startade andra perioden bäst och gick från 2-2 till 2-4 genom mål av Sam Madani och Rickard Jarnling. Bele Barkarby startade också tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 2-6-ledning. Men Sätra svarade och gjorde 3-6.

Därefter var det dock Bele Barkarby som avgjorde. Laget gjorde 3-7 med tre minuter kvar att spela genom Patrik Häggkvist. Sätra hann få in två mål i slutet och slutresultatet blev 5-7.

Simon Cederström gjorde två mål för Sätra och spelade dessutom fram till två mål. Bele Barkarbys Sam Madani stod för tre poäng, varav ett mål och Oscar Kristensen gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Med en omgång kvar är Sätra sist i serien, och Bele Barkarby är på femte plats.

I nästa match möter Sätra Täby FC borta och Bele Barkarby möter AIK hemma. Båda matcherna spelas söndag 13 mars 12.30.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby Strängnäs klart för kval efter seger mot Bele Barkarby Salem får fortsätta jaga seger efter förlust mot Bele Barkarby