Strängnäs vann mot Bele Barkarby IF
Montage
Matchrapport

Strängnäs klart för kval efter seger mot Bele Barkarby

ANNONS

Efter seger, 5-4, på hemmaplan mot Bele Barkarby står det klart att Strängnäs efter en bra säsong i Allsvenskan norra herr är klart för kval till Superligan.

Bele Barkarbys sportchef Glenn Wiman kommenterade matchen:

– Inte alls någon bra match från vår sida! Vi saknade intensitet och aggressivitet i försvarsspelet, slarvade i passningsspelet och vann alldeles får få närkamper. Trots det så skapade vi ändå en del lägen vi borde fått utdelning på och tycker nog att vi borde kunnat ta matchen till sudden. Vill till att vi höjer oss ett par snäpp om vi ska lyckas i det kommande kvalet.

Senast lagen möttes tog Bele Barkarby en storseger med 10-3, men den här gången var det Strängnäs som var starkare.

Strängnäs har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 23–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bele Barkarby har tre vinster och två förluster och 34–26 i målskillnad. Det här var Strängnäs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bele Barkarbys tredje uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Strängnäs på fjärde plats i tabellen, medan Bele Barkarby är på tredje plats.

I nästa omgång har Strängnäs Salem borta i Skogsängshallen, lördag 4 mars 15.00. Bele Barkarby spelar borta mot Djurgården söndag 5 mars 17.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: