Bele Barkarby IF vann mot Salem
Montage
Matchrapport

Salem får fortsätta jaga seger efter förlust mot Bele Barkarby

ANNONS

Matchen i Jakobsbergs Sporthall blev den åttonde i rad utan seger för Salem när laget mötte Bele Barkarby i Allsvenskan norra herr. Slutresultatet blev 6-3.

Bele Barkarbys sportchef Glenn Wiman tyckte till om matchen:

– Ingen toppmatch från vår sida idag mot ett hårt jobbande Salem. Starkt ändå att göra det viktiga 4-2-målet i en del av matchen där Salem ett par gånger om var nära att kvittera till 3-3. Några viktiga räddningar av Tim Lundström gjorde att vi trots allt kunde behålla ledningen och istället göra ett framåt. Efter vårt 4-2 tycker jag ändå att vi har bra kontroll på Salem och får ju också göra både 5-3 och 6-3 i tom kasse.

Bele Barkarby har fyra segrar och en förlust och 44–30 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Salem har fem förluster och 19–41 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Bele Barkarby på andra plats i tabellen, medan Salem är på nionde plats.

Lördag 25 februari spelar Bele Barkarby borta mot Strängnäs 16.00 och Salem mot Nykvarn Ungdom hemma 15.00 i Skogsängshallen.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Förlust för Salem mot Åkersberga IBF med 4-5 Värmdö vann klart hemma mot Salem

Den här artikeln handlar om: