Sätra vann mot Hudik/Björkberg

Äntligen seger för Sätra mot Hudik/Björkberg

Det blev 15 förluster i rad för Sätra i Allsvenskan norra herr. Men hemma mot Hudik/Björkberg kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Gavlehov Arena slutade 8-6 (2-4, 2-0, 4-2).

Hudik/Björkberg var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

I andra perioden var det i stället Sätra som hade greppet. Laget vann perioden med 2-0 och ställningen efter två perioder var 4-4.

I tredje perioden var det i stället Sätra som hade kommandot. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 8-6.

Sätras Oskar Flybring gjorde fyra mål och Simon Cederström stod för tre poäng, varav ett mål.

Sätra stannar därmed på tolfte och sista plats, och Hudik/Björkberg på nionde plats, i tabellen.

Söndag 27 februari 13.00 spelar Sätra borta mot AIK. Hudik/Björkberg möter Bele Barkarby hemma i Håstaholmen lördag 26 februari 15.00.

Matchrapporter: Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Äntligen seger för Falun Utv mot Hudik/Björkberg Hudik/Björkberg vann med 6-5 hemma mot Älvsjö Sakarias Ulriksson åttamålskytt i RIG Umeås seger mot Hudik/Björkberg