Falun vann mot Mullsjö
Montage
Matchrapport

Segerraden förlängd för Falun – besegrade Mullsjö

ANNONS

6-2 (4-2, 1-0, 1-0) blev resultatet när Falun och Mullsjö möttes i Guide Arena på lördagen. I och med detta har Falun fem raka segrar i Superligan SSL herr.

– Vi började lite svagt och Mullsjö var bättre första delen av första perioden. Tycker att vi växer in i det och har riktigt bra kontroll de två sista perioderna. I slutändan en stabil seger. Vi är starka på hemmaplan och det är tufft för lag att komma hit. Det kommer vi ha nytta av i slutspelet, tyckte Faluns tränare Christian Wagneryd, efter matchen.

Mullsjös tränare Johan Kihlbom om matchen:

– Vi startar matchen relativt bra, men har tyvärr en dipp i slutet på första där Falun kan sätta sig i förarsätet. Sen har vi inte riktigt den skärpa som krävs för att ta ikapp det.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Falun, som nu har sju raka segrar.

I första perioden var det Falun som var starkast. Laget vann perioden med 4-2.

Efter 3.07 i andra perioden slog Magnus Jansson till, framspelad av Emil Lundmark och ökade ledningen för Falun. Laget punkterade matchen med ett 6-2-mål med 03.00 kvar att spela i tredje perioden åter igen genom Alexander Galante Carlström. Galante Carlström fullbordade därmed Faluns vändning. Det fastställde slutresultatet till 6-2.

Faluns Alexander Galante Carlström stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Falun är i fortsatt serieledning, med 49 poäng efter 21 matcher, och Mullsjö på sjunde plats med 37 poäng.

På fredag 25 februari 19.00 spelar Falun borta mot Pixbo Wallenstam, och Mullsjö hemma mot Hagunda.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: