Västra Mälardalen förlorade mot Fröjered
Montage
Matchrapport

Utklassning när Fröjered besegrade Västra Mälardalen i Köpings bad & sport

ANNONS

Fröjered hade inga problem med Västra Mälardalen i Allsvenskan västra dam, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-3 (4-1, 2-1, 2-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Västra Mälardalen vann med 1-3.

– Ja den var riktigt tung. Vi kom inte upp alls i den nivå vi vill spela. Fröjered spelade en fartfylld innebandy med kliniska bra avslut som vi inte hängde med på i dagens match tyvärr. Vi laddar om och ser fram emot en bra träningsvecka och ser till att vi revancerar oss till nästa match, kommenterade Västra Mälardalens tränare Jimmy Gunnstedt efter matchen.

I första perioden var det Fröjered som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

Även i andra perioden var det Fröjered som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-6.

Fröjered hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 2-7 innan Västra Mälardalen reducerade.

Därefter kontrollerade dock Fröjered spelet och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 3-8.

Noterbart är att Fröjereds Tilda Härnborg stod för tre poäng, varav ett mål.

För Fröjered gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Västra Mälardalen är på tredje plats.

Västra Mälardalen tar sig an IBF Linköping i nästa match borta söndag 16 januari 12.30. Fröjered möter Kumla IBK hemma lördag 15 januari 15.00.

Matchrapporter: Västerås IBS vann enkelt hemma mot Fröjered Fröjered vann enkelt hemma mot Hagfors Uddamålsseger för Fröjered som besegrade Telge SIBK Katrineholm vann enkelt hemma mot Fröjered Fröjered vann efter avgörande i förlängningen mot Lockerud/Mariestad

Den här artikeln handlar om: