Rotebro förlorade mot Uppsala Teknologer

Formstarka Uppsala Teknologer tog ännu en seger

Uppsala Teknologer fortsätter starkt i division 1 östra Svealand herr. När laget mötte Rotebro borta i Rotebrohallen på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-1 (2-0, 2-0, 3-1). I och med detta har Uppsala Teknologer nio segrar i rad.

I början av matchen var Uppsala Teknologer starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Gabriel Oredsson och Albin Sand. Uppsala Teknologer gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4. Uppsala Teknologer hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 0-5 innan Rotebro reducerade.

Därefter handlade dock allt om Uppsala Teknologer och matchen slutade hela 1-7.

Det här betyder att Rotebro ligger kvar på elfte och sista plats i tabellen, och Uppsala Teknologer på första plats.

Rotebro tar sig an Älvsjö i nästa match hemma fredag 17 december 20.00. Uppsala Teknologer möter Farsta hemma lördag 18 december 14.00.

Matchrapporter: IBF Borlänge segrare borta mot Uppsala Teknologer Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål Storseger för RA19 hemma mot Uppsala Teknologer Uppsala Teknologer gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot Vallentuna Uppsala Teknologer avgjorde i sista perioden och vann mot Värmdö