Rosersberg Arlanda IBK vann mot Uppsala Teknologer

Storseger för RA19 hemma mot Uppsala Teknologer

RA19 hade en riktig målfest när man besegrade Uppsala Teknologer hemma i Rosershallen i division 1 östra Svealand herr. RA19 vann med hela 11-2 (5-1, 1-0, 5-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Uppsala Teknologer vann med 9-5.

– En stabil insats där vi avgör matchen redan i slutet av första perioden när vi går ifrån till 5-1. Ett steg närmare kvalet och vi ser fram emot avslutningen mot Vallentuna borta nästa helg, tyckte RA19:s tränare Dick Lyngbrant och Christian Isaksen, efter matchen.

Segern var RA19:s femte på de senaste sex matcherna.

RA19 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-1.

Laget ökade också ledningen till 6-1 alldeles i slutsekunderna av andra perioden återigen ännu en gång genom Christian Sandsund framspelad av Victor Levén.

RA19 vann också tredje perioden 5-1 och matchen med hela 11-2.

RA19:s Christian Sandsund stod för fyra mål och ett assist och Victor Levén gjorde tre mål och ett målgivande pass.

Med en omgång kvar är RA19 på fjärde plats i tabellen, medan Uppsala Teknologer är på åttonde plats.

RA19 möter Vallentuna i nästa match borta söndag 12 mars 16.30. Uppsala Teknologer möter samma dag Hammarby borta.

Matchrapporter: Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta RA19 vände underläge till seger Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Seger för Hässelby i toppmötet med RA19