Sirius förlorade mot IBF Borlänge

IBF Borlänge avgjorde med fyra mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Sirius hyggligt med i matchen mot IBF Borlänge. Men IBF Borlänge öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 3-8 (1-3, 1-1, 1-4) i matchen i Allsvenskan östra dam.

I första perioden var det IBF Borlänge som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 2-4.

På bara 8.36 gjorde IBF Borlänge fyra raka mål när laget gick från 2-4 till 2-8.

Ebba Johansson reducerade förvisso, men närmare än 3-8 kom inte Sirius. IBF Borlänge tog därmed en stabil seger.

Noterbart är att Linn Eliasson gjorde två mål för IBF Borlänge och spelade dessutom fram till två mål.

Sirius ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan IBF Borlänge ligger på åttonde plats.

I nästa omgång har Sirius Alunda hemma i IFU Arena, torsdag 11 november 19.00. IBF Borlänge spelar hemma mot KAIS Mora UIF tisdag 9 november 20.00.

Matchrapporter: Målfest för Storvreta hemma mot IBF Borlänge Målfest för Åkersberga IBF hemma mot Sirius Alunda gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot IBF Borlänge Storvreta fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar IBF Borlänge klart för nedflyttning – efter förlust mot Bele Barkarby