Alingsås vann mot Floda

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Alingsås

Matchen mellan Alingsås och Floda i Stadsskogshallen slutade 4-2 (2-0, 1-1, 1-1). Ett skönt trendbrott för Alingsås. Laget hade före torsdagens hemmamatch fyra förluster i rad i division 1 västra herr.

I början av matchen var Alingsås starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Kevin Keijsner. Floda reducerade dock till 2-1 genom Emil Gustafsson tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

Alingsås gjorde 3-1 genom Rikard Stenbäcken efter 8.06. Floda gjorde 3-2 genom William Öhlén Nylund tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Alingsås kunde dock avgöra till 4-2 med 03.52 kvar av matchen genom Noel Svensson.

Noterbart är att Alingsås Kevin Keijsner stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Alingsås ligger kvar på tionde plats i tabellen, och Floda på åttonde plats.

Nästa motstånd för Alingsås är Kungälv. Lagen möts söndag 7 november 15.00 i Mimershus. Floda tar sig an Kungälv hemma lördag 13 november 15.30.

Matchrapporter: Jonsson och Lundahl heta när Alingsås slog Zenith Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge