Balrog Botkyrka förlorade mot Järfälla

7-4 mot Balrog Botkyrka gjorde Järfälla till segrare igen

Spelarna i Järfälla fick äntligen njuta av en seger igen, efter 7-4 (2-2, 3-0, 2-2) borta mot Balrog Botkyrka. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 1 östra Svealand herr.

Balrog Botkyrkas tränare Rasmus Hebrant om matchen:

– Tung förlust, blir straffade defensivt och lyckas inte komma till tillräckligt med klara målchanser framåt mot ett hårt kämpande Järfälla.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Järfälla dominerade andra perioden och gick från 2-2 till 2-5 genom två mål av Jimmy Carman och ett mål av Robin Åman-Dahlin. Tredje perioden slutade 2-2 och Järfälla vann matchen med 7-4.

Järfällas nya tabellposition är åttonde plats, medan Balrog Botkyrka är på tionde plats.

I nästa omgång har Balrog Botkyrka Älvsjö borta i Västertorpshallen, onsdag 3 november 19.45. Järfälla spelar borta mot Uppsala Teknologer lördag 6 november 16.00.

Matchrapporter: Täby FC utklassade Balrog Botky på hemmaplan Tyresö Trollbäcken säkrade seriesegern efter 10-3 mot Balrog Botky Björklinge slog Balrog Botky i målmässigt jämn match Storseger för RA19 borta mot Balrog Botky Balrog Botky klart för nedflyttning – efter förlust mot Uppsala Teknologer