KAIS Mora förlorade mot Örebro SK IBK

Efter förlustsviten: Seger igen för Örebro SK IBK – 6-5 mot KAIS Mora

Fyra förluster i rad i division 1 mellersta herr fick vara nog. Borta mot KAIS Mora bröts den tuffa sviten för Örebro SK IBK. Det blev 5-6 (4-2, 1-2, 0-2) i matchen på söndagen.

Isac Sellberg blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål tolv.59 in i tredje perioden.

I första perioden var det KAIS Mora som var starkast. Laget vann perioden med 4-2

Segermålet för Örebro SK IBK stod Isac Sellberg för tolv.59 in i tredje perioden. Efter 8.48 ökade KAIS Mora på till 5-2 genom Alvin Karlgren.

Örebro SK IBK reducerade dock till både 5-3 och 5-4 genom självmål och Axel Rutström, det sista med 2.19 kvar att spela i andra perioden. 10.03 in i tredje perioden slog Örebro SK IBK:s Linus Karlsson till på pass av Robin Lindgjerdet och kvitterade för Örebro SK IBK.

Efter 12.59 nätade Isac Sellberg på pass av Martin Stockhult och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen. 5-6-målet blev matchens sista.

Snackisen var att KAIS Moras Emil Hedström hade tre assists och Daniel Simons-Pettersson gjorde tre mål.

Örebro SK IBK har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. KAIS Mora har elva poäng.

I nästa omgång har KAIS Mora Skälby borta i Mälarenergi Arena, lördag 30 oktober 19.00. Örebro SK IBK spelar hemma mot Runsten söndag 31 oktober 15.30.

Matchrapporter: Målfest för Kais Mora borta mot Alunda Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Kais Mora föll mot IBK Hudik med 4-8 Tre poäng för Kais Mora hemma mot Vaksala Målfest när Kais Mora besegrade Hälsinggården i Lugnet