Linköping vann mot Falun

Linköping avgjorde i sista perioden och vann mot Falun

Linköping vann hemma mot Falun i Superligan SSL herr med 5-4. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3-3, innan Linköping avgjorde i sista perioden.

Målgörarna för Linköping var Olle Abrahamsson, Oskar Hovlund, Martin Karlsson, Simon Palmén och Oskar Seth. August Bergkvist 2, Johan Samuelsson och Victor Wettergren gjorde Faluns mål.

Linköping ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Falun ligger på tredje plats.

Linköping tar sig an Växjö i nästa match borta söndag 31 oktober 16.30. Falun möter samma dag 16.00 Storvreta hemma.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun