Gimonäs Umeå förlorade mot Holmsund City

Holmsund City utklassade Gimonäs Umeå på bortaplan

Holmsund City dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Gimonäs Umeå i division 1 Norrland herr med hela 16-3 (8-1, 5-1, 3-1).

Holmsund City dominerade första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.13 genom Kasper Jeremias, och gick upp till 0-3 innan Gimonäs Umeå svarade.

Innan perioden var över hade Holmsund City ryckt åt sig ledningen med 1-8. Holmsund City dominerade i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.30 genom Emil Johansson, och gick upp till 1-10 innan Gimonäs Umeå svarade.

Innan perioden var över hade Holmsund City ryckt åt sig ledningen med 2-13. Holmsund City stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 2-13 till 2-16.

William Österlund reducerade förvisso, men närmare än 3-16 kom inte Gimonäs Umeå. Holmsund City tog därmed en stabil seger.

Holmsund Citys Christoffer Sjöström stod för fyra poäng, varav två mål, Joakim Hagenmalm gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål och Peder Bodén gjorde fyra mål och totalt sju poäng.

Gimonäs Umeå står fortfarande utan poäng efter fyra spelade matcher, medan Holmsund City har nio poäng efter fem matcher.

Gimonäs Umeå tar sig an Sundsvall FBC i nästa match hemma söndag 24 oktober 14.00. Holmsund City möter IBK Luleå hemma lördag 23 oktober 16.00.

Matchrapporter: Gimonäs Umeå tog revansch – 8-7 mot Vattjom Gimonäs Umeå avgjorde i förlängningen mot Jemtland Målfest för Gimonäs Umeå hemma mot Kiruna AIF Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7 Härnösand en lätt match för Gimonäs Umeå som vann klart