#ibsilly-nytt
Foto: Adam Troy
#ibsilly

Storvretas sjunde nyförvärv kommer från SSL

ANNONS

Storfavoriterna Storvreta blir ännu större favoriter kommande säsong i Allsvenskan.

Storvreta IBK fortsätter att förstärka sin trupp i Östra Allsvenskan. Näst i tur är en center som varit med på Nacka Wallenstams resa från Dam1an upp till SSL och som även spelat de två senaste säsongerna med Stockholmarna i högstaligan. 

Det är 22-åriga Maja Bergbom som kritat på ett kontrakt med storsatsande Storvreta som har som mål att ta klivet upp till SSL kommande säsong.  

- Ännu en pusselbit på plats. Maja är just vad vi letat efter, en center i rätt ålder och rutin från både SSL och kval. Med Maja blir vår trupp ännu starkare. säger sportsligt ansvarige Henrik Ededahl i ett pressmeddelande.

Bergbom om varför hon lämnar Nacka och SSL för spel i Allsvenskan:

- Jag väljer att gå till Storvreta då de har en spännande satsning på gång. Jag har fått en bra bild av såväl laget som föreningen och det känns roligt att få vara med på denna resa, säger Bergbom och fortsätter: 

- Mina förväntningar på säsongen är såklart att vi ska nå vårt mål, att ta oss till SSL. Personligen hoppas jag på att komma in bra i laget och bidra både på och utanför planen. 

  

Storvretas Silly Season

Klara in

Mira Hovrath, back (Zug United)

Saga-Maja Andersson, back (Partille)

Ella Johansson, forward (GS 86 AIF)

Anna Gertz, forward (Sirius)

Maja Marklund, back (Sävar IK)

Selma Frykholm, back/forward (IK Sirius FBC)

Meja Bergbom, back (Nacka Wallenstam) 

Klara ut

Sara Avonds, forward (Västerås IBS)

Anna Wijk, center (Klubb oklar)



TV: Elitdomarens fru dog av äggstockscancer

Glenn Boström körde frun till sjukhuset dagen innan han dömde SM-finalen: "Sex veckor senare lämnade hon oss"

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka AIK segrade i toppmötet mot Storvreta Stark defensiv när Storvreta vann mot IBF Falun Utveckling

Den här artikeln handlar om: