Storvreta vann mot IBF Falun Utveckling

Stark defensiv när Storvreta vann mot IBF Falun Utveckling

Sex egna mål – men inte ett enda för IBF Falun Utveckling. Storvreta tog en klar seger hemma mot IBF Falun Utveckling i Allsvenskan norra/östra dam. Slutresultatet blev 6-0 (0-0, 2-0, 4-0).

– I dag gör vi en stabil match och ser till att Falun U aldrig riktigt kommer in i matchen. Vi har kontroll från start till mål och det är Faluns målvaktsspel som håller siffrorna nere. Riktigt skönt med tre poäng och säsongens första nolla, tyckte Storvretas tränare Noél Alm Johansson, efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Storvreta startade andra perioden bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Ida Molin och Amanda Ljunggren. Storvreta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Selma Frykholm, som gjorde två mål, Lina Andrén och Amanda Ljunggren.

Med fyra omgångar kvar är Storvreta på andra plats i tabellen, medan IBF Falun Utveckling är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Storvreta är AIK. Lagen möts lördag 24 februari 12.00 i Solnahallen.

Matchrapporter: Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Tungt besked för Tyresö Trollbäcken – åker ur serien Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka