#ibsilly-nytt
Foto: Hagunda IF
#ibsilly

SSL-nykomlingarnas åttonde värvning

ANNONS

Hagunda fortsätter presentera nyförvärv inför den historiska SSL-debuten.

Hagunda fortsätter att värva och man fortsätter att göra det från Herr1an. Lagets åttonde värvning är tillika lagets femte värvning från Herr1an. Den senaste värvningen har dock spelat två säsonger i SSL med Sirius för tre säsonger sedan. 

Det är backen Niclas Johansson Bräck född 1996 som ansluter till Hagunda och är redo för en SSL-comeback efter en säsong i Allsvenskan med AIK och fyra matcher i Herr1an med moderföreningen Rotebro IS IBK.

– Det känns sjukt kul att få vara en del av Hagunda! Jag fick en väldigt bra känsla av laget direkt på träningarna. Det ska bli spännande att se vad vi kan göra nästa säsong som nykomlingar, säger nyförvärvet i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag har alltid haft ett bra intryck av Hagunda, det är som sagt ett lag man har stött på flera gånger under åren på ett eller annat sätt. Det känns som en förening som tar steg framåt i utvecklingen konstant och alltid har en grym publik med sig på vägen! 

Sportchef Nikola Marincic om värvningen:

– Vi har följt Niclas sedan Rotebro slog ut HIF i det Allsvenska kvalet för ett antalet år sedan och alltid gillat hans egenskaper med ett bra skott och fint spelsinne från sin rightposition. Niclas har goda erfarenheter med sig in i detta äventyr och har spelat slutspel i SSL. Nu hoppas vi att han kan växa vidare i Hagunda med förtroendet.  


Hagundas Silly season

Klara in

Joakim Turunen, forward (Köping)

Timon Stäubli, forward (UHC Uster, Schweiz)

Carl Svedare, back/forward (Björklinge)

Jonas Eriksson, målvakt (Alunda)

Jonathan Lundkvist, center/back (IBF Västerås)

Frederik Nilsen, forward (Tunet, Norge)

Kristofer Widlundh, assisterande tränare

Carl Wadsten, back (Gimonäs Umeå IF)

Niclas Johansson Bräck, back (Rotebro IS IBK)

Klara ut

Eric Kjellerstedt, back (Uppsala Teknologer)

Kalle Lundgren, målvakt (Pixbo Wallenstam)

Kristian Adolfsson, back (Slutar)

Johan Eriksson, forward (Loke IBK, åter efter lån)

Niklas Söderström, målvakt (klubb oklar)


Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: