Mullsjö vann mot Hagunda IF

Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien

Hagunda åker ur SSL herr. Det står klart efter en ny förlust, 1-8 (1-2, 0-2, 0-4), borta mot Mullsjö. Laget har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Mullsjös tränare Johan Kihlbom:

– En rätt trött match. Vi gjorde det som behövdes, och kunde vinna ganska komfortabelt. Nu laddar vi om för Pixbo i veckan.

Mullsjö började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tio sekunder slog Pelle Tarenius till framspelad av Joel Ingesson.

Hagunda kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 3.00 gjorde Jonas Larsson mål på pass av Noah Tornberg.

Mullsjö tog ledningen på nytt efter 18.32, när Simon Möller slog till på pass av Sebastian Palmqvist.

Mullsjö startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Casper Karlsson och Oskar Malmgren. Det skulle komma mer från Mullsjö. Mullsjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Sebastian Palmqvist, Joel Ingesson, Simon Karlsson och Tim Lindberg.

Mullsjös Sebastian Palmqvist stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Mullsjö nu ligger på femte plats i tabellen.

Onsdag 6 mars spelar Mullsjö borta mot Pixbo 18.30 och Hagunda mot Storvreta hemma 19.00 i IFU Arena.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH