Foto: Per Wiklund
#ibsilly

SSL-nykomlingarnas sjunde nyförvärv

ANNONS

SSL-nykomlingarna Hagunda fortsätter att presenter nyförvärv på löpande band.

Det dröjde ett tag efter att Hagunda gick upp till SSL tills man började presentera nyförvärv. Men nu har Uppsalagänget fått upp ångan rejält och på onsdagseftermiddagen presenterade man laget sjunde nyförvärv. 

En 23-årig back vid namn Carl Wadsten som representerat både Thorengruppen och Granlo i Allsvenskan. Senast representerade han dock Herr1an-laget Gimonäs UIF där han gjorde två poäng på tre matcher. 

- Jag tycker det känns jättebra och spännande. Jag kände personligen att jag behövde en nytändning i karriären och det tror jag Hagunda är en bra plats för. Det är ett lag man har lite koll på sedan tidigare och jag fått väldigt goda intryck, både av laget på banan och organisationen som helhet, säger Wadsten till lagets hemsida

Sportchef Erik Jällerud om värvningen:

- Carl besitter fina kvaliteter i form av sin snabbhet och brytsäkerhet. Han är duktig på att starta igång kontringar, vilket alltid är ett stort plus i innebandy. Dessutom fick vi ett gott intryck av honom som person, han har rätt inställning till sporten och stor potential. Vår gemensamma förhoppning är att han får ta ytterligare kliv i sin utveckling hos oss. 

Hagundas silly season

 Klara in

Joakim Turunen, forward (Köping)

Timon Stäubli, forward (UHC Uster, Schweiz)

Carl Svedare, back/forward (Björklinge)

Jonas Eriksson, målvakt (Alunda)

Jonathan Lundkvist, center/back (IBF Västerås)

Frederik Nilsen, forward (Tunet, Norge)

Carl Wadsten, forward (Gimonäs UIF)

Kristofer Widlundh, assisterande tränare

Klara ut

Eric Kjellerstedt, back (Uppsala Teknologer)

Kalle Lundgren, målvakt (Pixbo Wallenstam)

Kristian Adolfsson, back (Slutar)


TV: Veera Kauppi om att göra 100 poäng nästa säsong: "Lovar att jag kan försöka"

Thorengruppens finska världsstjärnas svar på poängfrågan: "Mycket press"

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: