#ibsilly
Niklas Ramirez.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Niklas Ramirez framtid är klar

ANNONS

Efter spekulationerna – stjärnan stannar hos Växjö.

Flera stora namn har gjort klart med var de spelar kommande säsong. Ett av de bättre namnen som fanns kvar bland de kontraktslösa var Växjös landslagsback Niklas Ramirez, som i en intervju med Innebandymagazinet berättade att han skulle ta sitt beslut efter SM-finalen som spelades den 2 maj.

- Jag pratar med Växjö och andra lag. Vi diskuterar och försöker få fram en bra lösning för mig. Det handlar om kontrakt, civll jobbsituation och plats. Det är många faktorer som spelar in. Allt går inte att lösa så snabbt så jag drar ut på det, sa Ramirez till Innebandymagazinet.

17 dagar senare står det klart att han fortsätter i Växjö, då han förlänger sitt avtal med Smålandslaget. Klubben tappade nyligen kvartetten Karljohan Ahlroth, Simon Westgärds, Lucas och Kevin Rigogiannis till allsvenska Nykvarn, men har i övrigt gjort en riktigt stark #ibsilly med nyförvärven Santtu Strandberg, Manuel Maurer, Adam Nilsson, Fabian Hansson och Marcus Ekengren.



JUST NU PÅ PLUS: Artikelserie: Framtidens SSL-stjärnor i distrikt för distrikt

TV: Stjärnans tips - så ska du göra om du inte får spela

Årets målvakt i SSL, Sirius Matilda Östlund Visén, om hur man ska hantera att inte få spela.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: