Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Sirius värvar nybliven svensk mästare

ANNONS

Sirius har gjort klart med sitt tredje nyförvärv inför kommande säsong.

Sirius silly season har präglats av flera tunga tapp men även ett par spännande värvningar. Nyckelspelarna Billy Nilsson, Joakim Alvinder och Carl Kostov-Bredberg har lämnat och de har ersatts av två schweiziska stjärnor i  Luca Graf och Claudio Mutter. På fredagseftermiddagen så presenterade uppsalagänget en spännande värvning i framtidslöftet Max Sjöman, född 2001 och nybliven svensk mästare med Falun. Åkersbergaprodukten har de fyra senaste säsongerna spelat i Faluns organisation där de två senaste inneburit spel i SSL-laget. 

-  Valet av fortsätta min karriär i Sirius känns bra. Det kommer att bli en spännande resa då Sirius och Uppsala som stad har någonting som passar för mig när det gäller att kombinera studier och idrott på hög nivå. Jag tycker klubben har något spännande på gång som jag vill vara en del av. Jag ser fram emot de kommande åren och att få spela inför alla blåsvarta supportrar så fort pandemin tillåter, säger Sjöman till lagets Facebooksida.

 

Sirius sportchef Dimitar Kostov om värvningen:

- Max är en spelare vi har följt länge och som vår tränarstab gillar. Han kommer till Uppsala med en nyvunnen titel i ryggen och erfarenhet från en högpresterande miljö, vilket känns oerhört bra att addera till vår grupp. Han är en välskolad back som kommer utvecklas ytterligare i klubben.


TV: ”Jag vill höra ett enda rimligt argument”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om att förbundet inte betalar tillbaka anmälningsavgiften till de lag vars serier stängdes ner.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: