Semifinal: Storvreta-Mullsjö (1-0 i matcher)
Rasmus Sundstedt.
Foto: Per Wiklund
SM-slutspel

Därför saknades Storvreta-stjärnan i gårdagens match

ANNONS

Försvann mystiskt ur startuppställningen – nu ger Storvreta besked.

Planen var att Storvreta-stjärnan Rasmus Sundstedt skulle finnas med i semifinalen mot Mullsjö igår, som man till slut vann med 10-5. Men bara några timmar innan matchstart så försvann han från laguppställningen, och inte ens huvudtränaren Oscar Lundin hade koll på varför.

- Vi blev tvingade att vila honom idag och jag har själv inte all info om vad det är med honom. Vi får se om han kan vara med på onsdag och jag kan inte säga så mycket mer än att det rör sig inte om någon skada i alla fall, sa han till Innebandymagazinet efter matchen.

Nu kommunicerar Storvreta ut varför han saknades: En av Sundstedts familjemedlemmar hade testats positivt för covid-19.

- Han är själv inte smittad men har tagit det säkra för det osäkra och satts i familjekarantän. Rasmus Sundstedt kommer tidigast vara tillbaka i träning på söndag och kan därefter vara aktuell för spel, skriver klubben på sin hemsida.

Semifinal två mellan lagen spelas imorgon tisdag med matchstart 18.30, då i Mullsjö. 


TV: Faluns blomstrande #ibsilly: "Gjort klart med tre riktiga tungviktare"

Sportchefen Daniel Dalbjer berättar varför Falun kommer göra SSL:s bästa Silly season i år.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: