Allsvenskan södra

Nykvarnstjärnan avslöjar föreningens storslagna planer

ANNONS

Valdemar Ahlroth: "Nykvarn är definitivt ett framtidsnamn"

Tidigare i veckan gick Nykvarn ut i LT.se med att man gör en storsatsning mot SSL och att man har en femårsplan där man ska vinna SM-guld 2025. Första steget på planen är att gå upp till SSL kommande säsong.

Nykvarn har varit väldigt framgångsrika på att få fram talanger senaste åren och har väldigt många spelare som lirar i SSL just nu. En av de största talangerna som man fått fram på senaste år, Valdemar Ahlroth, återvände hem för några månader sedan från Storvreta. Det är oklart om han kommer fortsätta lira med Nykvarn kommande säsong men efter gårdagens matchintervju med InnebandyTV i periodpausen mot Karlstad lät det som han kommer stanna kvar. Kolla in intervju i klippet ovan.

Följande SSL-spelare har ett förflutet i Nykvarn och det är spelare som man vill få med på tåget mot SM-guldet. Hampus Ahren, Storvreta, Karljohan Ahlroth, Växjö, Markus Jonsson, Växjö, Kevin Rigogiannis, Växjö, Lucas Rigogiannis, Växjö, Simon Westgärds, Växjö och Victor Wettergren,  IBF Falun.  

– Vi har alltid dialog med Nykvarnsprodukterna, men nu sitter väl alla på kontrakt. Det vi letar efter är spelare som är beredda att satsa och lägga 100 procent, ingen som gjort sitt i allsvenskan utan som vill kriga om en plats. Vi har några namn som vi hoppas kunna presentera inom en snar framtid, säger tränare Sebastian Wahlgren till LT.se

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: