Lindås Rasta förlorade mot Lagan

Lagan vann efter avgörande i förlängningen mot Lindås Rasta

Lagan tog en stark seger mot Lindås Rasta borta i Allsvenskan södra herr. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (1-3, 2-1, 1-0, 1-0) och ta bonuspoängen.

– En bra prestation i 40 minuter där vi borde ha punkterat matchen flera gånger om. Men nu gör vi inte det och Lagan hittar en väg tillbaka och kan få kontakt för att sen ta matchen till sudden. Vi tar med oss de första två perioderna och fokuserar på Malmö, kommenterade Lindås Rastas tränare Fredrik Oredsson efter matchen.

Formen på bortaplan håller därmed i sig för Lagan, som nu har fyra raka segrar.

Robin Karlsson gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Kasper Qvarfordt och Alexander Zoric, målen för Lindås Rasta gjordes av Anton Dahlström 2, Henning Ambring och Kasper Hydén.

Med en omgång kvar är Lindås Rasta på tredje plats i tabellen, medan Lagan är på fjärde plats.

På söndag 14 mars 17.00 spelar Lindås Rasta hemma mot Malmö FBC, och Lagan hemma mot FBC Lerum.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Målfest när Lindås Rasta krossade GS 86 i Lindås Waves Arena Lindås Rasta besegrade Backadalen och toppar nu tabellen