Lindås Rasta vann mot IBF Backadalen
Montage
Matchrapport

Lindås Rasta besegrade Backadalen och toppar nu tabellen

ANNONS

Segern mot Backadalen på hemmaplan innebär att Lindås Rasta nu är serieledare i division 1 västra Götaland herr, en poäng före Skoghall. Skoghall har dock en match mindre spelad. Lindås Rasta vände och vann med 10-3 (1-2, 2-1, 7-0). Backadalen ligger på åttonde plats i tabellen.

– Det var inledningsvis tajt match men vi gör det bra i sista där vi går ifrån. Jag tycker att vi underskattar vårt motstånd inledningsvis och blir alldeles för passiva, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson.

Segern var Lindås Rastas sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Backadalen var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

Lindås Rasta hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Lindås Rasta spelade bra i tredje perioden och gick från 3-3 till 10-3 tack vare sju raka mål (! ), två mål av Lucas Dahlström, ett mål av Danny Estrella-Näslund, ett mål av Anton Dahlström, ett mål av Gustav Andersson, ett mål av Jesper Bååth och ett mål av Andreas Jillgart.

Lucas Dahlström gjorde tre mål för Lindås Rasta och ett målgivande pass, Anton Dahlström stod för två mål och ett assist, Gustav Andersson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Andreas Jillgart gjorde två mål och ett målgivande pass.

I nästa omgång har Lindås Rasta GS 86 hemma i Lindås Waves Arena, lördag 17 februari 17.00.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust

Den här artikeln handlar om: