#ibsilly
Arvidsson återvänder till Hagunda, där han förra säsongen gjorde 19 poäng på 21 matcher.
Foto: Adam Troy
Allsvenskan norra

Allsvenska topplaget förstärker från Schweiz

ANNONS

Det stjärnspäckade laget adderar ytterligare ett toppnamn

Allsvenska Hagunda sitter på en av seriens mest rutinerade och erfarna trupper. I laget finns sedan tidigare namn som Fredrik Holtz (tidigare Storvreta), Mattias Jansson (Sirius), Jakob Drews (Sirius, Storvreta) och Patrik Jansson (Visby) för att nämna några.

Nu ansluter ett till namn som är välbekant i både SSL och i just Hagunda. 32-åriga Jakob Arvidsson återvänder till klubben efter ett halvår i schweiziska andraligalaget Verbano. Ligan är pausad tills vidare vilket gör att Arvidsson skriver på för sitt nygamla Hagunda.

– Självklart tråkigt att det ställdes in i Schweiz, det finns väl fortfarande ett litet hopp om att det ska dra igång men det ser inte jätteljust ut. Men det har varit väldigt kul och tacksamt att få träna med Hagunda och återse alla härliga spelare och ledare i föreningen under tiden jag väntar. Att nu dessutom kunna vara tillgänglig för matchsspel är en bonus, säger Arvidsson till Hagundas hemsida.

Arvidsson har främst gjort sig ett namn i Umeå-innebandyn med spel i Team Thorengruppen, både i SSL och Allsvenskan. De två senaste säsongerna har spenderats i Hagunda med 49 poäng (21+28) som facit. 

Hagunda ligger för tillfället fyra i Allsvenskan Norra.

– Det är stenhård konkurrens precis som det ska vara, men något som jag alltid kan och vill försöka bidra med är energi och glädje till truppen. Väl på planen vill jag bidra med rutin och ett tryggt grundspel kryddat med en och annan fin passning. Jag har tyvärr inte lärt mig att båga i Schweiz, säger Arvidsson.

Sportchefen Erik Jällrud om sitt nyförvärv:


TV: Sveriges största innebandytalang

FBC Lerums Victor Johansson om utmärkelsen

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: