Produktguiden

Ny målvaktsserie utvecklad med hjälp av finsk toppkeeper

ANNONS

Oxdog presenterar sin hetaste nyhet för innebandymålvakter.

XGUARD är Oxdogs nya serie för målvakter som är utvecklad i tätt samarbete med Classics målvakt Lassi Toriseva, för att få till alla detaljer som bara en målvakt på toppnivå känner till. Efter många utvecklingssteg och tester är nu hela serien klar och finns i butik.

– Hela tanken med skapandet av XGUARD-serien var att finna rätt känsla i skyddsutrustningen så att alla delar lirar ihop tillsammans för bästa prestanda och komfort, vi måste faktiskt säga att vi har lyckats, säger Oxdogs Mattias Eklund till Innebandymagazinet och beskriver varje del närmare:


XGUARD Målvaktsbyxa

”Ny superbyxa i bästa material med flexibla zoner för bästa rörlighet och speciellt utvecklat material på knän för bästa hållbarhet och glid. Vaddering på rätta ställena i olika tjocklekar för bästa skyddseffekt, toppenprestanda helt enkelt!”


XGUARD Målvaktströja

”Ny supertröja i bästa material med Active Rebound teknologi för bästa skydd i en speciellt vingutformad vaddering runt och över axeln som gör att bollen studsar bort vid skott. Enkelt och genialt!”


XGUARD Målvaktstväst

”Ny skyddsväst som förbättrar målvaktens rörlighet och ger maximalt skydd med Active Rebound-teknologi. Vi har gjort omfattande tester och justeringar för att få till den bästa målvaktsvästen på marknaden!”


XGUARD Målvaktsinnerbyxa

”Lätt och flexibel innerbyxa som skyddar på rätta ställena, formanpassad håltagen foam vaddering för bästa smidighet och flexibilitet, 2 in 1-lösning för justerbar höjd av suspensoar, smart!”


XGUARD Målvaktshandskar

”Lätt och smidig handske med silicon eller skinn på insidan för bästa känsla och smak, kvalité och superbra grepp!”

Den här artikeln handlar om: