Produktguiden

Nya färger när BLACK SERIES är tillbaka

ANNONS

ZONE: ”Lätta klubbor med avskalad design och innovativa färgval”

Temat ”BLACK SERIES” lanserades av ZONE 2016 och nu är en ny version av den populära serien ute. 

– Vi släppte BLACK SERIES för ett gäng år sedan och fick bra respons. Lätta klubbor med avskalad design och innovativa färgval lade grunden till ett segment som vi nu är beredda att ta upp igen, för både en befintlig samt en ny och större målgrupp. Vi har ökat vår takt senaste åren och släpper fler produkter under året, och då behöver vi blanda starka säkra kort med mer innovativa collabs och produkter, säger Kalle Brännberg på ZONE till Innebandymagazinet och förklarar seriens egenskaper: 

– Optimal prestanda för en riktig bra peng. Superlight-skaft med lätta blad och grepplindor som skapar en bra balans designat som våra kunder vill ha det. Tre olika flexval och tre olika bladval i tre olika längder för att nå en stor bredd. Kryddat släppet i år med holografiska stickers för att fortsätta banan kring holografiska produkter som vi satt i år, men att även individanpassa klubban utefter vilken logga som kunden vill trycka dit.

BLACK SERIES-klubborna är snart slutsålda hos tillverkaren. Ett kvitto på att produkterna uppskattas av butikerna, menar Kalle Brännberg. 

– Butikerna har bra koll på vad som går, och med slutsålda artiklar på bladsläppet ICE GREEN några veckor tidigare så går vi med förväntan in mot nya släpp längre fram i höst. En spännande tid där Covid-19 slår hårt mot branschen, men där jag hoppas och tror att vår entusiasm och energi bidrar till en fortsatt ökning av varumärket.











Den här artikeln handlar om: