Produktguiden

Bilder: Detaljerna på nya versionen av Unihoc Carbskin

ANNONS

Nya bladfärgen Ice Turquoise pryder Unihocs uppgraderade klubbserie Carbskin.

Unihocs lättviktsklubbor Carbskin presenteras i en ny version för säsong 2020/21 med turkosa detaljer. Klubborna kommer finnas tillgängliga i både 26-flex och 29-flex, med möjlighet att välja antingen ICONIC- eller EPIC-bladet i både PE- och PP-material. Faluns Emil Johansson och Nacka Wallenstams Vilde Rundfloen är ansikten utåt för kampanjen.

– Carbskin-klubborna har vuxit fram till att bli en av Unihocs mest populära klubbserier sedan vi lanserade dem för två år sedan. Klubborna har en perfekt kombination av superlåg vikt, bra balans och utmärkt hållbarhet, vilket är jätteviktigt eftersom det  handlar om en så pass extrem lättviktskategori. Kunder som väljer en så pass exklusiv klubba vill självklart att den ska ha bra kvalitet och hållbarhet, och där är Carbskin marknadsledande, säger Unihocs Johan Jihde till Innebandymagazinet och fortsätter:

– De nya modellerna som vi släpper nu har en helt ny typ av skaftdesign, där vi jobbat med att ta fram en kolfiberväv i skimrande is-turkos färg, som reflekteras elegant i det blanka skaftet när man rör på klubban. För att matcha det nya skaftets färg så släpper vi samtidigt både EPIC- och ICONIC-bladen i en ny bladfärg som sitter på klubborna, färgen kallar vi Ice Turquoise.

Nya Carbskin-klubborna börjar säljas på fredag (9 oktober).

– Vi har stora förväntningar på den nya releasen, och jag tror att även marknaden är förväntansfulla och vill se de nya klubborna. De tidigare Carbskin-modellerna har varit slutsålda ett tag nu och det finns helt klart ett uppdämt behov efter nya Carbskin-klubbor ute bland spelarna.














Den här artikeln handlar om: