Thorengruppen förlorade mot Pixbo Wallenstam

Utklassning när Pixbo Wallenstam besegrade Thorengruppen i Umeå Energi Arena

Pixbo Wallenstam hade inga problem med Thorengruppen i Superligan SSL herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 10–5 (2–1, 4–2, 4–2).

– Tycker vi gör en helt okej prestation om vi bortser från första fem minuterna i andra perioden. Vi skapar bra med lägen men är tyvärr för ineffektiv när vi får målchanser. Ett stort fall framåt sedan premiären, vi får ta med oss de positiva bitarna och jobba vidare så kommer snart segrarna, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg.

Det var andra raka segern för Pixbo Wallenstam, efter 3–2 mot Växjö i premiären.

Andreas Stefansson gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jens Milesson 2, Marcus Peil 2, Jesper Andreasson, Oscar Johansson och Felix Lanver, målen för Thorengruppen gjordes av Tobias Bergfors, Marcus Berglund, Daniel Hernandez, Axel Hjälm och Adam Lidgren.

Thorengruppen stannar därmed kvar på 13:e plats.

Söndag 25 oktober möter Thorengruppen Fagerhult Habo borta 16.30 och Pixbo Wallenstam möter Storvreta borta 16.00.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun