Håsta förlorade mot Wallvik

Wallvik ryckte i sista perioden och vann mot Håsta

Wallvik vann borta mot Håsta i division 1 södra Norrland herr i innebandy med 9–7. Matchen var helt jämn efter två perioder, 5–5, innan Wallvik avgjorde i sista perioden.

– Vi går ifrån till 5-2 men slutar sedan spela och bjuder in Wallvik i matchen. Vi hamnar på hälarna och vinner inga närkamper medan Wallvik växlar upp och straffar oss hårt, kommenterade Håstas tränare Thomas Falk efter matchen.

Målgörare för Håsta var Henric Pettersson 2, Rasmus Brink, Oskar Fahlberg, Jonathan Sondell och Erik Zacco, medan Wallviks mål gjordes av Jonas Holmberg 2, Daniel Larsson 2, Filip Brelin, Linus Karlsson, Alex Karlsson, Nawzad Palani och Hampus Wasberg. Ett av Håstas mål var ett självmål.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Wallvik tog nu sin första seger och Håsta är helt utan poäng.

Håsta tar sig an Sundsvall FBC i nästa match hemma fredag 23 oktober 20.00. Wallvik möter Timrå hemma lördag 24 oktober 15.00.

Matchrapporter: IBF Dalen klart för kval efter seger mot Håsta Målfest när Skellefteå Utv krossade Håsta i OilQuick Arena Storseger för Gamla Stan borta mot Håsta 18 raka segrar för Sundsvall FBC – efter 21-3 mot Håsta Bollnäs seger spiken i kistan för Håsta – som åker ur serien