SM-slutspel

Förklara bilderna – därför firade de framför motståndarklacken

ANNONS

Gestikulerade mot klacken efter slutsignal: "De blev rätt förbannade"

Växjö besegrade under torsdagskvällen Kalmarsund i den sjunde och avgörande kvartsfinalen, detta med 4-3.

Precis efter slutsignalen så passade några av Växjös spelare på att fira framför Kalmarsunds tillresta klack, bland annat med olika gester. 

Nu förklarar Växjö-spelarna bakgrunden till firandet, som du kan se i spelaren ovan.

– På uppvärmningen före matchen ropade de på mig. De skrek några väl valda ord och efter matchen kan de inte ta när jag vinkar tillbaka till dem. Det var kul, säger Niklas Ramirez till SMP.

Han fortsätter: 

– De blev rätt förbannade. Men ska de skrika och hålla på så måste de kunna ta det tillbaka också. Det måste få vara från båda håll så denna gång fick de tillbaka.

Pratade med klackledaren efteråt: "De tog det på rätt sätt"

Philip Fox, som var en av de som firade allra hårdast framför motståndarklacken, säger till Expressen att det "inte var något illa menat", och han gick efter matchen och pratade med Kalmarsunds klackledare.

– Det var bara glada miner. De tog det på rätt sätt och de bad om ursäkt om de gått över gränsen. Men jag tycker inte det. Det är kul när det är hetsigt. Det är något innebandyn saknar. Vi har ynnesten tillsammans med Kalmar att vi har publik som livar upp stämningen. 


TV: Vem borde bli utsedd till årets spelare?

SSL-tränarna Bruno Lundberg och Magnus "Binge" Jäderlund tycker till.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!


 

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: