#IBSILLY
Foto: Bosse Grängsjö
SSL (Dam)

Spelare med landslagsmeriter klar för Warberg

ANNONS

Warbergs damer har gjort klart med sin tredje värvning inför nästa säsong.

Warberg var länge med i bottenklungan på fem lag som slogs om att klara sig kvar i SSL den här säsongen. Men efter en stark avslutning på serien så slutade hallänningarna på en tionde plats. 

Nu är jobbet i full gång med att förstärka truppen inför kommande säsong och man har redan presenterat tvillingarna Vera och Klara Roos från RIG Umeå. Även lagets tredje nyförvärv kommer från RIG och det är Nelly Cerina som skrivit på för två år. 

– Det känns otroligt kul och jag är verkligen jättetaggad på att flytta till Varberg. Jag vet inte supermycket om själva staden men den bilden jag har fått är att det är en mysig stad som jag tror kommer vara lätt att trivas i. Alla tjejerna i laget var väldigt trevliga och jag kände mig välkommen redan första träningen. Jag tror att detta kommer bli toppenbra, säger Cerina till lagets hemsida.

RIG-talangen slutade femma i den interna poängligan med 22 poäng fördelat på 14 mål och åtta assist i norra allsvenskan. Cerina har även varit med på alla U19-uttagningar och kommer troligtvis att spela U19-VM i maj. Manager Jonas Gustafsson är nöjd med värvningen:

– Väldigt glädjande att Nelly väljer spel i Warberg kommande säsonger. Nelly är en talangfull tvåvägsspelare med bra blick för spelet och ett fint avslut. Nelly kommer också bidra med sin sociala förmåga och tävlingsinstinkt till laget.


TV: Här hyllas Mattias Samuelsson med #13 i taket

Storvreta har hissat nummer 13 i taket i IFU Arena tillsammans med Jesper Berggrens #21 och Hannes Öhmans #14.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

   

 

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare Målfest för Pixbo Wallenstam hemma mot Warberg IBF Falun vann efter avgörande i tredje perioden mot Warberg

Den här artikeln handlar om: