FBC Kalmarsund vann mot Växjö IBK
Montage
Matchrapport

Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö

ANNONS

Kalmarsund vann på hemmaplan med 7-4 (1-1, 2-0, 4-3) mot Växjö i SM-kvartsfinalen herr. Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Första perioden var jämn. Kalmarsund inledde bäst och tog ledningen genom Kim Nilsson efter 12.18, men Växjö kvitterade genom Manuel Maurer efter 16.32. I andra perioden var det Kalmarsund som spelade bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Kevin Haglund och Kim Nilsson. Även i tredje perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 4-3 och matchen med 7-4.

Kalmarsunds Kim Nilsson stod för två mål och ett assist.

Nästa match spelas i Fortnox Arena på torsdag 18.30.

Matchrapporter: Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: