JIK förlorade mot Storvreta
Montage
Matchrapport

3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK

ANNONS

Storvreta har skapat sig ett överläge mot JIK i SM-kvartsfinalen herr, efter vinst på bortaplan med 8-4 (2-0, 5-1, 1-3). Därmed leder Storvreta matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

– Utan att ta något från våra motståndare, men idag kommer vi inte alls upp i samma nivå som de senaste kvartsfinalerna. Då är vi i ärlighetens namn inte nära. Vi är fruktansvärt besvikna och idag bryter vi ihop för att ta nya tag på söndag, kommenterade JIK:s ass tränare Fredrik Ekvall efter matchen.

Filip Eriksson gjorde fyra mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Filip Björk, Oskar Enquist, Carl Kostov Bredberg och Viktor Nystedt, målen för JIK gjordes av Simon Hult, Noah Johansson, Hannes Nyström och Eddie Swärdh.

Lagen möts igen på söndag 15.00, i IFU Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: