#ibsilly
#ibsilly

Endre värvar på nytt – tredje spelaren klar för nästa säsong

ANNONS

Presenterar ytterligare ett nyförvärv: "Jag är lycklig över att Endre ger mig en möjlighet att ta nästa steg"

Endre har varit aktiva på transfermarknaden inför kommande säsong. Man har sedan tidigare gjort klart med finskan Milla Nordlund och schweiziskan Seraina Fitzi, som båda ansluter från TPS Åbo, och nu presenterar klubben ytterligare ett internationellt nyförvärv.

Den här gången rör det sig om 19-årige Anja Wyss från schweziska Wizards Bern Burgdorf. Den rightfattade forwarden representerade Schweiz i VM 2023 och gjorde då sex poäng på lika många matcher. I ligaspelet har de blivit 22 poäng på 15 matcher.

"Kommer bli ett ständigt hot för motståndarna"

– Jag är lycklig över att Endre ger mig en möjlighet att ta nästa steg i min karriär och jag är övertygad om att vi kan uppnå bra saker med det här laget, säger Wyss i ett pressmeddelande.

David Normark, tränare i Endre:  

– Anja är en rörlig och snabb spelare och har en förmåga att hitta ytor där hon blir farlig, dom egenskaperna ihop med ett bra skott gör att hon kommer att bli ett ständigt hot för motståndarna.


SSL-spelaren: "Idol var aldrig något för mig"

TV: Pixbobacken Anton Fylke minns tillbaka på när han gick vidare i TV4-programmet Idol, och sedan hoppade av.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: