Linköping förlorade mot Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping

Pixbo har tagit ett rejält grepp mot Linköping i SM-kvartsfinalen herr, efter seger på bortaplan med 5-3 (0-3, 4-0, 1-0). Pixbo har greppet om matchserien med 2-0.

Pixbos tränare Patric Löfborg tyckte så här om matchen:

– Vi startar matchen otroligt svagt idag och bjuder Linköping på en tremålsledning. I andra perioden stämplar vi in på ett bättre sätt där vi kan vända på matchen och sen spela av den på ett bra sätt.

Pixbo tog greppet om matchen och ledde med 0-3 efter första perioden. Trots en uppryckning av Linköping vann Pixbo matchen.

Målgörarna för Pixbo var Gustav Fritzell, Daniel Kalentun, Felix Lanver, Fabian Lindbäck och Arvid Äse. Lukas Eldholm, Simon Palmén och Josef Rypar gjorde Linköpings mål.

Lagen möts igen på tisdag 18.30, i Wallenstam Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo