Linköping förlorade mot Pixbo Wallenstam IBK
Montage
Matchrapport

Pixbo tog ny seger mot Linköping

ANNONS

Med 8-4 (3-0, 4-1, 1-3) på bortaplan har Pixbo tagit ett greppet mot mot seger mot Linköping i SM-kvartsfinalen herr. Därmed leder Pixbo matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

Pixbos tränare Patric Löfborg om matchen:

– Vi fick en bra start på matchen idag genom några snygga mål av vår andra femma. Vi trampar även på gasen i andra perioden och kan gå ifrån till en stor ledning vilket gör att vi kan kontrollera stora delar av tredje.

Victor Johansson och Fabian Lindbäck gjorde två mål var för Pixbo. Övriga mål för bortalaget gjordes av Arvid Äse 2, Gustav Fritzell och Oskar Weissbach, målen för Linköping gjordes av Kim Varga 2, Martin Karlsson och Emil Lögdberg.

Nästa match spelas på söndag 16.00, i Wallenstam Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: