Mölndals IBF vann mot Varla IBK

Seger för Mölndals IBF – steg åt rätt håll mot Varla

Mölndals IBF har varit i en svacka med sex förluster i rad i division 1 västra Götaland herr. Men hemma mot Varla bröts den tunga sviten. Det blev 5-0 (1-0, 1-0, 3-0) i matchen i Aktiviteten.

– Äntligen! Killarna har krigat och gett allt i tidigare matcher utan att få utdelning. Så otroligt skönt och grym energi in i laget efter en 100% lagseger. Zimmerblad i målet är som alltid overkligt bra och fick hålla nollan, tyckte Mölndals IBF:s tränare Martin Dahlgren, efter matchen.

Mölndals IBF tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Olle Halling framspelad av David Siitonen. Efter 5.57 i andra perioden nätade David Siitonen på straff, och gjorde 2-0. Mölndals IBF fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Albin Wikström-Linders, som gjorde två mål, och Markus Janson.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Varla är på elfte plats.

Mölndals IBF tar sig an Skoghall i nästa match borta söndag 11 februari 14.00. Varla möter Träslövsläge hemma lördag 10 februari 13.15.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Äntligen seger för Varla mot Pixbo