#ibsilly
Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

VM-forward lämnar Endre mitt under säsongen

ANNONS

Har gjort sitt i klubben efter två och en halv säsong.

Sommaren 2021 så gjorde Endre klart med en stortalang från Norge, Line Trandum Terjesen, som då var 17 år. Hon kom från en framgångsrik säsong som innebar norskt guld (hennes tredje), poängligavinst och utmärkelse till årets spelare. Totalt blev det 32 (15+17) poäng på bara 11 matcher för sitt Tunet.

Trandum Terjesen, som nu hunnit bli 20, är inne på sin tredje säsong nu i Endre. Totalt har det blivit 62 grundseriematcher i SSL med sex poäng som facit. Hon fanns också med i VM 2023 för sitt Norge och gjorde där sju poäng på fyra matcher.

Line Trandum Terjesen Foto: Per Wiklund

Nu står det klart att forwarden har gjort sitt i klubben. Endre meddelar att Trandum Terjesen kommer flytta hem till Norge omgående för att slutföra sina studier, hon återvänder till nygamla klubben Tunet.

– Jag är väldigt tacksam för tiden i Endre och alla jag har fått lära känna i och kring laget, säger hon till Endres hemsida.

Endre ligger sjua i SSL och spelar sin nästa match på söndag, detta borta mot Malmö.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: