#ibsilly
Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Storvreta värvar landslagsman: "Alltid varit något av en dröm"

ANNONS

Tar in målvakt från AIK efter skadan på Emil Lindblom.

För knappt en månad sedan kom besked att Storvretas målvakt Emil Lindblom missar resten av säsongen på grund av en meniskskada. Nu har serieledarna i SSL plockat in en ersättare på målvaktsposten, detta i form av Edwin Perry.

Perry kommer närmast från AIK och har Åkersberga som moderklubb. 20-åringen har också erfarenhet från landslagsspel då han deltog i VM 2022 representerades Australien.

Storvreta IBK har alltid varit något av en dröm. Mamma är ju från Uppsala från början så jag har ju varit här enda sedan jag var liten och kollat. Främst i Fyrishov då men enda sen IFU har jag ju varit här och kollat, säger Edwin Perry i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Så det känns väldigt speciellt att komma till klubben som jag följt sen jag var liten. Jag ser verkligen fram emot att komma i gång och försöka göra mitt bästa för klubben.

Mika Kohonen, tränare i Storvreta:

− Vi välkomnar Edwin till Storvretafamiljen! Edwin är en kille med bra arbetsmoral och kommer säkert att utvecklas hos oss.


Videoblogg: Vem tar över efter "Kotten"?

Magnus Fredriksson lyfter två kandidater till förbundskaptensjobbet i damlandslaget efter Åsa "Kotten" Karlsson, och andra heta ämnen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: