FCH vann mot Linköping

Underläge mot Linköping – då vände FCH och vann

Bortalaget Linköping hade greppet efter första perioden och ledde med 2-0 i SSL herr. Men FCH vände på matchen och vann till slut med 4-3 (0-2, 1-0, 3-1).

I början av matchen var Linköping starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Oskar Hovlund och Simon Palmén. Efter 8.40 i andra perioden nätade Fredi Petersson, framspelad av Christoffer Andersson och reducerade åt FCH. FCH gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2.

Erik Oweling reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte Linköping.

FCH:s Linus Bergström hade tre assists.

Det här var FCH:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

För FCH gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Linköping är på femte plats.

Söndag 10 december möter FCH Hagunda borta 15.00 och Linköping möter Storvreta hemma 16.00.

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen