Salem förlorade mot Nykvarn IF

Målfest när Nykvarn IF krossade Salem i Skogsängshallen

Nykvarn IF hade inga problem med Salem i division 1 östra Svealand herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-1 (3-0, 3-1, 2-0).

Nykvarn IF spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Kevin Mattsson och ett mål av William Törngren. Det var bara början för Nykvarn IF. Även i andra perioden var det Nykvarn IF som var starkast. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 1-6.

5.04 in i tredje perioden nätade Nykvarn IF:s Viktor Hultquist på nytt framspelad av William Törngren och ökade ledningen för Nykvarn IF. 1-8-målet blev matchens sista.

Kevin Mattsson gjorde tre mål för Nykvarn IF och spelade fram till ett mål och Viktor Hultquist stod för fyra poäng, varav två mål.

Det här betyder att Nykvarn IF ligger på tredje plats i tabellen, och Salem är på elfte plats.

Lördag 2 december 14.00 spelar Salem borta mot Ekerö IK. Nykvarn IF möter Värmdö hemma i Furuborghallen fredag 1 december 19.30.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Nykvarn IF föll i förlängningen mot Åkersberga IBF